Tårar

Ja orkar inte längre. Jag blir behandlad som en trasa som kastas runt utan respekt. Som blir ginden på bord, kläder men aldrig blir omhändertagen, omfamnad av kärlek utan istället, då man är är nöjd med mig kastas man i soporna. Trodde med kärlek, glödande engagemang att inget kunde gå fel. Men tydligen kan de det... Så less på att försöka med allt..


Andas, bara andas

Sömntimmar i natt =1,5h.... Kul? Nää helt förstörd. Usch hatar detta, pallar inte heller att bara ligga i sängen som en fet fisk... Nepp! Nu ska ja upp, koka kaffe och fixa mig, orkar inte bara.. Usch känns som nån bara sugit ut all min energi, ja orkar inget. Vill bara sova och vara själv. Men de går inge vidare. Så dags att dra sig uppåt.. Får bara andas och hoppas på att dagen fungerar...

Sliten tjej..


Känsla

Smärtan skaver, går djupare, djupare. Svårt att andas, de är tungt. Hjärtat svider-tårarna kommer. Andas, men får ingen luft. Jag orkar inte tänka, fundera. De är inte värt de! Ja vill men inte detta... De svider, ja lider och så är livet,just nu i alla fall. Hjärtat blöder.


HAHAH!

Ja nu skriver ja igen... Fett länge sen.. Men har så sjukt mycket överallt att när jag väl är "ledig" sover jag eller är ej kontaktbar! HAHAH. Usch alltså! Tar snart studenten, äntligen. Igår hade jag mitt allra sista nationella någonsin och de kändes speciellt verkligen...;) snart är all ångest över för denna termin!


Svenska!

Aha nu sitter man och försöker göra sitt svenska nationella tal... Och de går Inge vidare!! Usch brist på fantasi. De är illa. Jag fick värsta pressen på mig då läraren sa att de ska vara "originellt" HALLÅ!!! Alltså NEJ!

Jag har en idé men de känns som om den är så uppenbar och alltså jag vet inte... Usch! Hatar nationella och kommer alltid göra de. Dock är detta min sista termin och mina sista nationella prov någonsin!:oo FETT NICE:):)


Påsk!

Nu är det bästa årstiden på året och givetvis är det de för att växter och allt sådant börjar leva nu igen. Fyfan va skönt, i helgen ska jag, älskling och hans vänner åka till Jönköping och gå på elmiamässan-sweet!

Det som också är positivt med påsken är att de är så god påskmat! Ägg, sill, potatis, lax, smörgåstårta och massa gott!!^^ dock så missar jag familjens årliga påskmiddag för att åka till elmia men de gör inget för vi kan laga de när vi kommer hem igen;):)


RSS 2.0