Någon gång..

Har du någon gång ställt dig frågan, är detta verkligen det jag vill?
Kärlek är mer än ord, känslor och historia. Kärlek är mer än de, det är något mer men som ja inte kan sätta fingret på det tyvärr.
Jag antar nu att ni som läser detta förlorat någon ni älskat eller älskar eller att du älskat fler på en och samma gång men vet inte vart du ska ta vägen. Världen, livet, ja allt är komplicerat och ja om någon hatar de. Varför ska alla snälla ständigt bli straffade, få de hårdaste medan de elaka får de lätt och går på moln. Usch snälla någon förklara livets gåta för mig...


Förnekelse..

Finns saker man vill undvika och vissa saker man vill förneka, vika bort ifrån, blunda, göra vad som helst för att inte inse men tillslut kommer den sanna bilden fram... Älskar dig farfar<3 ja ångrar att ja aldrig sa de högt, även fast ja många gånger tänkte de och kände de. Usch ja ångrar inte mitt sista möte med dig, mitt sista samtal, min sista kram av dig. Tycker bara de är synd att vi inte fick mer tid med dig..


Vet

Jag tror inte jag är den ända här som verkligen tvekat och ställt sig själv frågan "är det verkligen detta du vill??" usch har så många beslut att fatta och inte blir ja klokare för de... Jag vill så mycket men hittar ingen klar väg dit, vilket suger. Vad ska man liksom välja? Vi har ju inte ens ett val, allt är ju på något sett bestämt redan enligt de flesta. Ödet gör allt förbestämt och om man tror på de har jag ju redan en "bestämd väg" ett val ja följer omedvetet tills jag inser vad mitt öde var. Eller om allt sker av en orsak så finns de och har funnits orsaker som gjort varför jag är här där jag är nu. Usch fuck val och "valmöjligheter" ibland. Dem ger en bara tankar!


RSS 2.0