Tänk när

Tänk när man kunde rita, bara sitta i timmar och njuta av att leka med en penna på ett vitt tjockt pappersblad. Önskar jag hade kvar min kreativitet..men den försvann för ett riktigt bra tag sedan...kan se i mina block om och om igen och fundera på vad som hände efter allt var över...USCH! vill ha motivation till det igen!

Aha

Jaha det är ju så här man känt sig de senaste veckorna! fullt med plugg och ingen tid för att ens äta utan en bok eller anteckningar i handen. Idag var jag ledig, plugga som f** men blev inte klar och i morgon är det prov och ett tal. Talet behöver jag i och för sig inte göra i morgon men tror det är bra att få det överstökat och göra om det vid ett annat tillfälle istället än att bara skjuta upp det.
Så nu har jag tagit min paus så ska gräva ner mig i böckerna igen. Väntar också på mor som fortfarande jobbar och idag ringde jag och jocke hem pizza för vi palla inte laga. Så nu depret husewife sen plugg igen :P

Den verkliga bilden..

Dagar går, tiden går vare sig jag vill inte. Men det kanske är just en av det många naturliga reglerna som gäller för alla oavsett vad som sker. Det finns ingen som kan spola tillbaka tiden, ingen heller som kan se in i framtiden och som kan säga allt som ska ske. I många fall kanske sorgligt men sant, dessutom tror jag det är bra för oss själva för om man går in i en sådan "inställning" kan man mer acceptera nuet och njuta av den tiden som är just nu, inte den som varit eller kommer. Utan bara den som är just nu och ingen annan!

Tänk om man kunde följa de mottot i ur och skur...


För just nu vill jag bara vrida tillbaka klockan men det kommer aldrig att gå. Det bästa man kan göra är att ta tag i sakerna nu och inte bara sitta med ånger och funderingar. Ja måste börja handla med de jag vill göra och inte bara sitta och fundera på alla konsekvenserna som finns..

Ibland suger det att vara människa helt enkelt...

Okej....denna blir lång....

Igår fick jag veta att min farfar åkt in akut med cancer för han inte kunde andas
Igår fick jag veta att jag har ännu mer jag måste hinna göra och prov i morgon och övermorgon på två saker jag inte haft orken att göra.
Igår var jag 18år och 7 månader.
Igår hade jag inte pratat med min pappa på drygt 3månader och funderar nu på att släppa allt som har med han att göra för orkar inte..
Igår var en jobbig dag men dagen idag kan bara bli bättre..

Idag har inte varit en bra dag men de funkade, underlättade att prata om de med några och nu sitter jag i soffan, själv och försökte plugga...men finner ingen motivation men ska försöka!

Dagen började inte direkt bra. Min buss var försenad så jag kom precis i tid för min presentation i sam c som ändå gick väldigt bra för att inte ha varit direkt påläst. I morgon är det svenska prov, som jag har alla svar till men orkar knappt läsa igenom de. Jag har däremot lyckats plugga lite psykologi i 2 timmar och lite filosofi så ändå väldigt stolt över mig själv för att må så dåligt som jag gör. Jag är lite som i trans, en maskin som bara rullar för jag kan...

På bussen hem börja ja gråta, utan någon anledning och när jag kom hem blev de ju inte direkt bättre men ja lyckades ändå varva ner en aning.

Så trött på detta skit jag får och blir drabbad av ständigt. Direkt jag blir glad så händer något sånt här..Kan inte mitt liv vara lite "mellan aktigare"? Inte ha så radikala negativa saker som sådant..Jag vet, man behöver det negativa för att uppskatta det positiva men de ända jag ber om är att snälla...ge mig i alla fall ett år, ett halvår utan sånt här jobbigt skit.

Som ni märker kommer detta inlägg vara långt, och kanske många som bara sätt stoleken på detta skippade läsa detta och de är jag ändå glad för. Ja vet att i och med att jag visar detta kommer jag bidra med mycket mer personliga saker till er alla andra som läser. Saker jag inte egentligen skulle vilja komma ut med till vem som men jag har märkt att jag mår bättre av att skriva av mig...

Jag vet ju nu vad jag vill bli, vilket kräver lite mer plugg och lite fler mvg:n och jag tror jag kan fixa de bara jag håller mig på en jämn nivå!

Nej jag kanske ska sluta skriva, även fast jag har så mycket mer att säga...men orkar inte..

Världens bästa pojkvän

Har haft en otroligt mysig helg med världens sötaste pojke! förra veckan hade vi varit ihop i ett år, en månad och en dag :P (111 haha!) men vi var på taxingeslott både lördag och söndag för det var marknad och massa folk så extra kul.
Nu är det dock måndag....suck! ska klä på mig och gå till skolan, fast jag är ledig. Men sen ska jag möta frida pida och äta lunch.


Min egna lilla bubbla, äntligen!

Hm nu när man kommit hem ifrån jobbet, och tjänat lite pengar...hamna man självklart på bubbelroom :P

Hitta massa saker jag skulle vilja ha när jag får lön!
Dock måste jag ju då spara eftersom jag snart åker till Turkiet och danmark dessutom för att jag måste köpa lite julklappar men ändå...

Jag sitter här, mätt, trött, glad och belåten under ett tjockt täcke och kollar samtidigt på cnn nyheterna :P Hm längtar lite till sängen redan...usch och kolockan är bara halv 7 >.<
Saknar redan mitt hjärta, men det är ju inget nytt! Han och jag har varit helt själva i helgen med massa vänner och lillebror och haft riktigt mys med god mat varje dag och wii spelande och film. Hjärtat lagade mat i lördags så när jag kom hem från jobbet fick jag flygande jacob^^ hans och mitt recept som äger alla andra för det är såååå gott!!^^

Nej! nu ska jag fortsätta kolla kläder och nyheter :P en skön egen tid ska jag verkligen påpeka! kan behövas för denna veckas plugg! :D

Ja borde börja tänka på andra saker

Efter dessa tre veckor som gått har jag verkligen märkt att jag borde lägga tid på de som egentligen är viktigast just nu. Problemen är att i teorin och praktiken just nu inte fungerar. Ja är sjukt trött, stressad och går runt och tänker på saker så sover jag bra? nej...väldigt chockad att jag ändå lyckas äta för förut då jag mått så här har jag bara mått illa och inte haft aptit men nu, som de känns alltså, orkar jag inte bry mig längre hur jag ser ut och vad som händer runt om mig där jag ändå inte har känslor, typ om det händer personer saker som jag ändå inte känner eller tycker om. Så på detta sätt är vissa saker mer positivt medan andra saker är åt helvete rent ur sagt. Jag skulle behöva åka iväg i drygt en månad och bara ligga vis en stand eller vandra i dagar för att bara få vara i min egna bubbla som jag behöver få tid till för att kunna klara allt med skola och de övriga runt om..
Usch om detta fortsätter kommer jag få tarmvred igen eller något annat skit! usch så trött är jag verkligen, har ingen energi eller engagemang längre för det sker så mycket just nu!

Känner man sig trött!? JA!!

Nu har jag idag suttit med politisk idé historia uppsatsen och det går framåt ska jag verkligen säga. På senaste tiden har jag haft jätte ont i huvudet varje dag så idag drog jag fram glasögonen igen, jätte fula vet, och de hjälpte verkligen. Har haft glasögon sen 6an tror jag men hatar det! usch de är jobbigt att ha på sig. Stör mig på att man ser kanterna och att jag inte kan se på lång sikt med de...Jag behöver nämligen läs glasögon när jag ser film, läser böcker eller är på lektioner när de är power point osv...Men aldrig haft de i skolan utan de är på när man är hemma och sitter själv i soffan med något jag verkligen vill ha klart i god tid, som t.ex. samhällskunskaps boken och politiken.
Så nu är det på och nu efter 20 min känns de redan lite bättre så ska nu fortsätta med mitt lilla plugg^^

Lilla frida och ja!!

FRIDA JAG KOM PÅ EN SAAAAK!!! :o vi har ingen låååt :( fan va illa >.<
Du och jag som är arbetskamrater, vänner och varandras andra del! vafan frida!! VI HAR INGEN LÅT!!!! MITT LIV ÄR ÖVER!!^^
HAHA!!^^ min frida♥
Frida är singel också folket ;)
Haha detta inlägg bara menat för frida pida för vet att hon kommer se de och le och skratta som hon brukar^^ jag vet hur jag ska få henne att le nämligen, men det är dock inte svårt att få henne till det heller i ren allmänhet utan bara då hon är sur och trött på mig^^ TYP! :P

Jaha tagga igen kanske...

För 2år sedan, drygt gick jag ner 32kilo på 7 månader  via att bara börja gå 30 minuter snabbt om dagen på kvällen och sen trappa upp det till 60 min per dag. Nu efter pojkvännen har jag nästan gått upp 10 kilo >.< Så nu efter länge har jag tänkt börja ta tag i träningen igen så jag kan ha alla nya kläder :D Men! jag skulle nu även också vilja pröva en diet :P Men vet inte vilken såå ge något bra förslag om du har något men det ska inte vara ersättningsmåltider utan något som är i rätta och bra portioner i alla fall och ingen vegetarisk för då dör jag!! >.< Funderade på att ta en utan pasta, potatis ris, bröd och dylikt men de är faktiskt (vad jag lärt mig inte bra att skippa det) men vet som sagt inget egentligen så skulle vara kul med förslag :P

Ja vissa är såå söta!!!

Jaha ny dag! om 40 minuter drygt går min buss till jobbet ;) vet ej hur länge jag ska jobba men blir kul ändå. Så ska snart klä på mig och idag på morgonen började jag med politik tentan vilket givetvis gick i full rulle så bara 3 frågor kvar. (A)
Synes!

Ett andetag...flera långa sekunder blir till minuter

Vet inge längre...Samtidigt som nya och vissa saker går riktigt bra i livet just nu går andra delar, verkar det som, rent åt helvete dåligt. Hatar de...Varje gång man försöker att vara riktigt glad och upplever ren lycka får man ett hugg i bröstet på något annat sätt som gör att de svider en del. Väldigt trött på de! När kan liksom jag få bara va ultimatglad igen!? de var fan en vecka sen eller något, kanske två...Usch hatar denna jobbiga känsla. Ska fan inte förvänta mig saker från personer längre. Lär mig av den hårda vägen verkar det som, de är en extra erfarenhet i sig!
Å andra sidan finns de en som vill och försöker göra saker för än vilket är en ny erfarenhet och också får en att le och må lite bra varje dag:D Lite kul att nån kan få en att le lite :P

Jobbi^^

Nu sitter man i soffan, kollar nyheter och dricker kaffe!! hmh känns liiite vuxet men sköönt!!:):)
Synes sen :D
//kraaaam♥

RSS 2.0