Hösten! 2010

det slog mig nyss att om lite mer än 2 månader har jag varit ihop med min pojkvän i ett år. Jag älskar honom, jag gör verkligen de...Men detta inlägg kommer inte handla om mina känslor för Jocke utan om något helt annat...

Det är höst och i dag på morgonen när jag vakna var det 9 grader ute. Jag kom då på att snart blir det också mörkt och deprimerande ute och när man är i skolan är det som ljusast ute men då måste vi sitta inne och häcka i gamla klassrum.
Jag hoppas på ett jobb, ett jobb som kan ge mig lite sysselsättning och motivation till skolan så jag gillar det mer. Jag älskade skolan förut, den var en stor del av mitt liv ett tag och jag vill faktiskt inte tappa den känslan för en jag gått ut trean, vilket är om mindre än ett år.
Vi pratade idag på samhällskunskaps C kursen om va man själv ansåg som en "rikedom" och jag svarade familjen och vänner. Jag kom då direkt på mig själv att jag tänkte på min egna framtida familj och hur jag själv skulle vilja ha det om jag nu skulle få välja. Detta ska jag erkänna skrämde mig en hel del......
Jag som förr ville ha barn vid 22års åldern, vara färdigutbildad och ha ett fast jobb och bostad inser nu att detta inte kommer ske som jag vill och hoppas..Det ända jag kan göra är att kämpa för att få det innan 30 års åldern.

En del säger att det är svårt att det är svårt att få jobb....och andra säger motsatsen. Jag tror att allt handlar mer nu om kontakter.....Och nu orkade jag inte argumentera varför men många ungdomar, även jag har gjort det har fått jobb genom att bara ha haft kontakter och ingen kunskap inom arbetet.

Varför pröva?

Har ni gång haft den där känslan, den där känslan man inte gillar och som man bara vill gräva ner och dölja?

Man visar upp en "temporär vägg" för någon bara för att man inte vill att den ska få veta eller börja känna de samma. Skulle ibland vilja bara ta ett djupt andetag och gå vidare.

Så trött på att bli irriterad, frustrerad och förbannad på folk runt omkring. Vill bara att någon slår till mig så jag vaknar upp ur mina tankar och funderingar.....

Skulle bara vilja ta ett andetag utan att fundera. Jag vet jag låter som en fett deprimerad brud när man sitter här och läser det jag skrivit, men vafan jag behöver bara skriva av mig lite som en dagbok liksom.


Okej! :(

va och borra idag, första gången jag inte gilla det. de va verkligen djupt denna gång för dte var hål under en gammal lagning :( no me gusta säger jag!

Men nu hoppas ja på att alvedonen ska börja verka och ta nya tag!!!!

Hemma igen :D

Idag kom jag hem från Jocke, har varit full rulle hela helgen så nu har jag landat i soffan med min mamma. Fick också nyss veta att biljetterna till Köpenhamn är bokade igen då jag och mor ska till Danmark i jul för att ha julafton med linda. super mys tycker jag.
Allt verkar gå i full rulle igen, studentskivan bokad och allt möjligt bara kommer upp och blir klart. Shit man hänger inte med!!!! >.<

Ensam?

Ïbland känns det som man är den ända som har det jobbigt i ens omgivning, att det är bara man själv som känner sig annorlunda. Man kan ligga och fundera länge på om det är sant eller bara en inbillning man skapat.

Sen när man få veta hur andra har det kan man ibland tycka att ens egna problem är ingenting till skillnad från en annan persons kronliga liv.

Jag tror jag inte är själv med att ibland ha önskat att någon kunde välja för mig istället så man slapp krångel och velande.


:(

Man känner sig så liten och hjälplös när man börjar fundera på framtiden. Man kan gå runt i timmar och bara fundera på vilken högskola man ska gå, vart kommer man leva om 5 år och hur kommer jag lyckas med mina val i livet??

Alltså de känns så hemskt att tänka på allt detta även fast jag känner att jag måste göra det.

Ibland önskar jag att jag blev utknuffad från boet så jag lärde mig flyga fortare....

Jag vet varken vad jag vill eller vad jag ska göra med mitt liv. Det känns så hemskt! jag vill inte ta sabbatsår utan börja högskolan direkt för jag vet att jag aldrig kommer börja på de annars. Problemet är bara vafan jag ska välja för utbildning....>.<


Min älskling!

Min pojkvän kanske inte är som alla andra pojkvänner (och tacka fan för det)!!
Snart har vi varit iho i ett år, fan va tiden går. Saknar och älskar min snutt!! ♥

Ja...en viktig nyhet!!!!!!!!!!

Nu är de såhär!
Frida pida tyckte jag var fett random om att jag skrev helt plötlisgt om min frukost i frulllebulle inlägget så ska nu säga att dte var inte meningen att vara random. Nu ser jag och hon på 3an och i morgon börjar skolan, fett illa.
så nu ska jag dra ;)
//kramar

Frullebulle!!!^^

Alltså känner mig fett negativ men vafan. Imorgon är den sista dagen som man kan vakna klockan 11 och fortfarande inte missa skolan >.< Nu måste man vänja sig igen vid sina gamla rutiner och sova redan vid nio på kvällen för att kunna vara någorlunda medveten dagen efter i skolan.

Frukosten idag bestod av fil, te och knäckebröd med skinka.

Snart ska jag dra ner till tandläkaren och sen blire gymmet en timme. Efter det ska jag hem och möta Frida pida och göra något kul.

Igår fixa jag alla mina skolsaker tack vare älskling som köpte de åt mig. ska betala tillbaka men nu är allt färdigt i alla fall.



Alltsåååå!!!

SNACKA VA JAG SAKNAR DEN DÄR MUNKJACKAN!!!!!!!!!! >.<

Sommar är mot sitt slut :(

Längtar verkligen inte till nästa sommar! usch alltså, seriöst!!

Jag vill hålla mig kvar vid denna sommaren ett litet tag till. Sista sommarlovet innan livet börjar, då man ska ha valt, högskola?, jobb eller inget...HEMSKT!!

Jag hoppas på att jag snart vet vad jag vill plugga för vill inte vara arbetslös eller jobba. Jag vill börja på en högskola som har det jag vill plugga vidare och specialisera mig med men hallå!!!! skit svårt att välja.. :(

Så just nu är Therese inte taggad för plugg, nej hon är taggad på att lista ut vad hon vill och hur hon vill ha det i framtiden. USCH dessa ton med val >.<

 

 


Vihoppi!!!!

Dagen börja bra, brevid mig när jag vakna låg min lilla älskade korv och på andra sidan surra min fläckt för fulla muggar!! >.< Haha fattar inte hur jag kan sova med den på!

Och nu är klockan 8a på kvällen, jag har bakat smörgåstårta, ska göra glass och ut och springa :D så höres sen. nu finns det några inlägg att läsa i alla fall som är nya :D

//kram♥

Lilla skrutt du är i tankarna


Att förlora är inget jag vill minnas, att leva vidare är något jag ser fram emot men när februari 2012 kommer vet jag att jag kommer ha mycket tankar i huvudet.

Hoppas det var menat och inte mitt fel. </3

Ett hjärta ska älskas

Minns än idag det där utsiktstornet som om det var igår, även om det var 2 somrar sen..redan på den dagen visste jag att nån dag, nån dag kommer jag återvända hit.

Den dagen jag återvänder ska jag göra som sist nämligen gå upp för det där hemmagjorda trapporna men en pirrig mage och se ut över området som då jag kan beskåda ovanifrån. Ett område jag älskar och alltid kommer ha mitt hjärta för man ser allt jag skulle vilja se varje dag.

Nån dag ska jag gå upp dit igen och släppa det och gå vidare med allt. Även om det stället gett mig många minnen.



//♥

Hm jag vet inte!


Jag vet ju inte va någon annan känner, jag kan enbart utgå från mig själv, ingen annan utom mig själv....

Det kanske känns ensamt ibland att tänka så även om det är sant. Man kan bara utgå från sig själv, ingen annan. Man känner sig bäst själv och utefter det testar jag i alla fall mina förutsättningar, erfarenheter och kunskaper.

När jag lyssnar på musik, sitter på en bänk uppe på en höjd och ser ut över ett område eller när jag sitter vid en bro med tårna i vattnet blir jag som kreativast och målmedveten.

De är till sådana ställen jag går när jag vill vara själv och tänka. Det är då jag kryper in i mig själv och låter allt som kommer komma ut i det fria. Jag har ibland så mycket i mitt huvud att jag inte ens kan förstå hur jag orkar tänka eller gå med det inom mig.

Jag har aldrig varit en tjej som grät eller var ledsen öppet förut. Jag kunde verkligen inte gråta eller skrika men nu kan jag det och det är inget jag skäms för. Jag är stolt över att jag kan gå ut ur min borg gjord av sten och smuts och visa när jag är arg eller ledsen. När jag var liten gömde jag mig alltid bakom något, typ som skratt eller irritation och lät min ilska gå över annat.

Med tiden lär man sig att hantera sina känslor och man lär sig mer om sig själv.

Tiden tickar och leder en in genom livet. Ibland lär det komma mörka tunnlar och tråkiga återvändsgränder men det är bara att lära sig av det och gå vidare.


Okej!

Förlåt folket, ni som ändå följer och läser min lilla blogg. Som jag sagt och varnat för är att jag ibland inte skriver alls, mycket för att jag inte är på det humöret. Jag har skrivit massa denna sommarn men inte på bloggen utan på papper och sms.

Mycket har hänt i sommar och tack för det!!
Haha kanske borde adhd testas...nej men skämt och sido, sommarn har varit super!! varit med vänner, familj och pojkvännen på alla möjliga ställen. Lärt mig virka och nästan läst ut en bok.

Jag tänkte börja skriva nu mer regelbundet eftersom jag nu framöver börjar skolan och så.

Hare bra!!
//kram♥

RSS 2.0