Lev inte själv!

Idag tänkte jag på dig, bara dig. När jag stod där i köket och koka kaffe och gjorde omelett, de som var så typiskt du förut.

Du gjorde alltid det på lördagarna då man kom ner från sovrummet och precis hade vaknat.

Så idag fick du va i mina tankar. De händer inte offra att du får tid i mitt huvud men idag fick du det och det sved. Hur kunde allt gå så snett??

Jag vet att du säkerligen inte läser detta.. Eller så gör du. Folk frågar ibland vad jag tycker om dig och då säger jag att jag bokstavligen hatar dig, och ibland gör jag verkligen de. Men ibland, som nu, saknar jag dig verkligen. Jag saknar den tiden då jag fortfarande var stolt över dig och ville visa dig allt!!!

Idag är jag inte stolt över dig, jag skäms och ja berättar så lite som möjligt för dig för du bara kränker mig. Förr var ja stolt över dig och ville ha dig delaktig i allt! Men nu känner jag inte ens för att ha dig kvar i mitt liv, för det ända du gör är att såra... Förr var du en vän, nu är du en främling..


Jaha

Jaha, ni som läsare vet att ja ibland suger på att uppdatera så nu kommer kommer ett nytt inlägg.

Idag ska ja med älskling, adam, hans tjej, Ivar, Frida och Nea på hungerspelen. De ska bli riktigt nice. Efter de blir de hem och plugga, usch för de, men skolan är snart över vilket kommer bli nice!:):)

Ska söka högskola nästa vecka och de känns faktiskt lite läskigt. Men samtidigt som en "vuxen-sak" och de känns bara skumt!


Operation idag igen då!

Idag blir de en trevlig dag, eller inte, fett trött och efter religionen ska ja in på operation och operera örat igen. Aj säger jag, inte så motiverad...-.-


Studentskiva m tequila<3

Min första och min "egna" skiva var invigningen på dem alla som snart kommer, om en vecka, då ja ska på två och sen några längre fram. Nice säger ja bara. Hade skit kul med alla och det vart verkligen super, snacka tequila och Olles utslängning var de mest ultimata och när nea ramla på sitt "ragg"- som kanske inte var något att hänga i granen men ändå!!! Fett kul vare och fler ska de bli! Speciellt med Olle, Adam, Hanna, julia, Ulle, Frida, nea, jag och älskling:)


Hemma

Hemma igen och ligger nu i sängen utmattad och bara njuter av mitt egna täcke och alla mina egna mjuka kuddar som luktar hemma och älskling. Härlig resa och verkligen något som kommer vara ett minne för livet, Istanbul var verkligen något att uppleva och de är inte direkt man vanligtvis skulle välja självmant kanske annars men de var VERKLIGEN något ja rekommenderar!!

I morgon ska ja vara med Hanna och Julia samt skatt och se melodifestivalen och chilla med lite vin och ost!!! De blir nice:) kramar folket!<3


Istanbul!!!

Är nu i Istanbul i fem dagar och redan upplevt massor. Idag, tisdag var de sol och blå himmel. Har njutit av gott sällskap och mat. Druckit en kaffe, hemskt-har abstinens men de fungerar.:)


Fullrulle

Idag har ja haft fullt upp, riktigt nice! Varit med min mor, hälsat på farfar och slängt massa kläder och skit. Planerat mina nya in för skaffningar redan och de är en ny jacka och ett par jeans!!^^ ska bli nice:) hehe. Nu ligger ja och min sängkompis och myser i sängen till nån konstig film... Som ja helt ignorerar så ska lägga mig! Nice! Höres, kram


RSS 2.0