Sommar mys med fina brudar!

Okej av någon cp-skadad andledning kan inte jag ladda upp bilder längre!!! men i alla fall:D
Var med jess och malin idag, super mysigt. vi var på malins båt och stekte ute på skön hela eftermiddagen och sen åkte jag till far och åt och nu har jag landat hos mor och imorgon kommer älskling för vi ska till singö♥
//kramar

Idag :D


Idag åkte jag och malin ut till hennes båt på lidingö. Det blev skit mysigt, varmt, svalkande och avkopplande på en och samma gång! jag somna till och med >.< Hahaa!! så skönt och steka i solen (A)
Imorgon blir det att åka dit igen men imorgon följer också jess med :D:D:D
Supermys!! ♥
//kramar

Hittat något jag funderar över!!


Jag har blivit kär i denna tatuering!!!! ghaaa jag vill ha den. För mig är den ultimat! det är ett hjärta gjort av en g-klav och en F-klav om ni ser det. (G-klaven är upp och ner). Så jag funderar nu faktiskt om jag ska ha den här på högra axeln istället eller ha denna bakom örat! för denna tagg älskar jag verkligen!!!

Nu ska jag med Malin till lidingö och vara på hennes båt och steka :D höres!!
//kramar♥

Man kanske ska tagga..


Ska man deppa eller bara låtsas som ingenting?
Trött på att alltid försöka le när de handlar om något jag inte tycker är okej. Att bara bli ignorerad och kommer me dåliga bortförklaringar... såå trött på de.

är de bara ja som känner så ibland??? :(

9 månader<3

Min lilla söta mupp och jag har snart 9 månader^^ gihi säger jag!!

NU är bara frågan, jag har ju tyvärr inge jobb så har inte råd med de jag vill ge han i födelsedagspresent (snyfft!!!) så jag har lite svårt att komma på något bra! jag vill ge något vettigt och inge krimskrams som nån fotoram eller något sånt utan något han verkligen, verkligen skulle uppskatta och minnas. Hmh bara lite svårt efter min geniala plan gick i baklås!:( >.<

jag kommer säkert på något bra och de är ju faktiskt inte den 14e augusti än^^

//kramar!


Min lilla älskling<3


Idag = konstig dag.
Vakna klockan 11 och låg och läste till ett i sängen, väckte älskling med ett samtal och sa lycka till för han ska träffa några som kanske ska anställa honom :D Jippi!! Tessi glad för sin älskling. Så han är väll där nu, eller a i alla fall på väg dit.

Igår fick jag också en ny Nalle av älskling, bortskämd flickvän vill jag verkligen påpeka!


Han fick namnet Valle efter älskling<3 Han är jättesöt! vi var på taxingeslott och då kööpte han den åt mig :)

Ska fixa mammas Ipod och sätta på min lite mer vättiga kläder för ska möta lilla mamma nere i centrum för att åka till Täby och handla present.

//kramar♥

Heej alla där ute!!!

Godagens, godagens!

Vet jag suger på att uppdatera men min ursäkt är faktiskt att jag har haft grymt kul och romantiskt med mina vänner och min älskade pojkvän. Under dessa två veckor, då jag inte bloggat har jag varit nere i Ullared, på Liseberg, hemma hos älskling, taxingeslott och mycket mer så knappt varit ens vid fb eller på internet över huvudtaget. Allt rullar på och det har faktiskt varit riktigt mysigt och skönt utan datorn och alla andra stressframkallande prylar, mobilen (min älskade mobil har inte ens varit prio ett och jag har tappat bort den lite då och då dessutom).

så grym start på sommaren med älskling och Frida nere i Göteborg och Ullared :)<3 skit kul hade vi i vår lilla stuga och på dagarna och lovar er, Ullared är inte så stort som man tror, minigolfbanan va as mysig på campingen, vanliga priser som vilken affär som helst och visst, en del saker kan man väll fynda nere på gks ;):)

//KRAMAR



hahahah illa illa illa xD

Jaaa allt kan hända >.<

God morgon!

Nu tog man tag i ens morgon genom att kliva ut ur sängen, fett värt det!!
Idag ska Madde få veta sin present, hon kommer bli så glad och chockad!! sen kommer också älskling idag och vi ska ta fram allt som ska säljas på loppisen på täby galopp!! alla som har grejer det inte vill ha längre kan ge det till mig, jag vill sälja!!

Kanske ska hoppa in i duschen, ska träffa Frida om 50 min :D
//kramar

Nu är det sommar!!

Vet att bilden kanske är lite mycket för många men personligen är den het!!! ;) haha!^^ den är faktiskt gulllig :D
Nu är det varmt, inte konstigt eftersom det faktiskt är sommar. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Rätt trött och sliten men imorgon kommer älskling och då vet man aldrig vad som händer men hoppas på något bra. Ser på One three hill S8 och njuter, sett den serien ända sen den börja och nu så börjar jag på s8 för har sparat den så jag kan se ALLA!!
//Glad sommar muppisar!♥

mohihi en dag kvar sen är det sommar!



Idag var jag klar med spanskan och kommentaren var typ, men oj! du kan ju spanska! usch alltså...jag blev klart godkänd så tack och lov!

satt och tänkta på min söta pojke som är hemma och städar sitt rum för jag bad honom och då kom jag också på att efter sommarn ska jag gå en bild och form kurs, ska bli skit kul! Min lilla pojke vill ju tatuera in ett lejon, eller en varg bl.a. och sträckgubben som jag ritat till honom ska han tatuera in :D men nu ska jag försöka ge han inspiration till hur han vill att hans lejon ska se ut, han vill ha den på vänster eller höger över arm och den ska vara i svart vit.

Så ska börja rita lite fiint om jag fortfarande har det ritandet i mig det vill säga :( man måste verkligen underhålla sånt har jag märkt väldigt tydligt :( >.<

Sitter nu på mammas jobb, skulle plugga matte men har dock inte pallat göra det för har sjukt ont i huvudet, har feber och halvsover (ser lite ut som en zombie)

aja höres folket!!
//kramisar♥

sommarlov!!

Ja nu är det sommar, varken ar man jobb eller något direkt inplanerat...det lär bli plugg och gym om jag inte får något jobb. Jag vill verkligen jobba men nu verkar det som om jag inte får något alls, även om jag sökt 30 jobb drygt....lagomt irriterad...var på arbetsintervju och allt, ringt dem men inte fått något svar eller något även om jag ringt upp det igen, måttligt irriterad.

 

Så nu ska jag lägga ut mig på grannar.se men det fungerar inte heller utan att det ska kosta. aaa asså kan man ha mer otur?? jobbat 3 somrar i rad och nu har man inge jobb eller pengar att röra sig på....

som sagt irriterad över att bara sitta hemma och inte göra ett skit....

redan rastlös och uttråkad..>.<

//synes!



jag och hjärtats utflykt


Förra veckan var jag och älskling i Södertälje och han och jag gick ner till Södertälje centrum för att köpa present till Hanna. När vi var där nere hittade jag smycken från Björgen, en norsk smycke designer och alla hans berlocker som fanns i den smyckes affären var jätte gulliga. Bland annat så hade de detta smycke som är på bilden här över, så nu ger jag er en länk till denna sida. Dock så är problemet med dessa smycken att det kan missfärga sig för de är inte i äkta silver och de är rätt dyra men riktigt fina!


http://www.j-k.se/1/sv/productlist-varumaerkesgrupp/productlist-varumaerkesgrupp.php?item=prod_brd-s1/3&group=prod_brd-s1/3&gclid=CKjE16nbo6kCFUKGDgod7BXGtQ

//kram♥

Filosofin flödar.....not!!!

Ja idag var det skola avslutning, äntligen vill jag verkligen påpeka. Dock fick jag feber inatt (blev troligtvis smittad av min kära lilla Hanna) så idag på morgonen var det bara att knapra i sig lite treo och gå till skolan.

Jag kände att det var ett tag sedan jag skrev, men alla som läst min gammla blogg vet att jag är lite seg på att uppdatera ibland.^^

Ska komma på något vettigt att skriva men just nu blir det att plugga :D
//kram♥

RSS 2.0