Dagens första lördag i Turkiet!

Idag har det varit en dag med shopping :):) och nu sitter vi hemma och för en stund sen fick ja veta att en starköl kostar 4kr så undra hur detta nyår slutar! >.<

Idag har ja också invigt kaffet och bio i Turkiet kostar 16 svenska kronor och då ingår dryck och snacks!!! Sjukt >.<

Ikväll ska vi också ut och dansa så jag har köpt en klänning :):)


Du är ingen

En person, en individ kan säga mer än 1000 ord. Det är ju rimligt eller hur?

Men om en person mår dåligt kanske man kan se på deras ansiktsuttryck, kropp rörelse va det tycker eller vill förmedla.

Men om du är en person som vet hur du ska kunna dölja, manipulera osv behöver en person i den personens närhet lära sig att tyda. Då ska man också veta att trots att denna person kanske är nån man vill/ska älska kan vara en helt annan person i verkligheten... Du har aldrig bara fått sett dennas riktiga ja.... Sorgligt nog. I många fall får du aldrig lära känna någons hela rätta, sanna ja.


HahHa kallt!!!

HahHa ja i Turkiet är de kallt i huset så detta är mitt element i soffan!!<3 haha!


Hemma, borta i morgon

Ja borta bra men hemma bäst!
Idag kom ja, mamma och bror hem från Danmark där vi firat jul hos min
Moster och hennes familj vilket var riktigt mysigt och trevligt. Idag kom ja som sagt också hem och i morgon vid 14:00 åker ja till Arlanda igen för att åka till Turkiet med Amanda för att göra skolprojektet :)

Så packat, tvättat, ätit, laddar musik och nu ska ja sova(à) lätt värd! Sen upp i morgon, åka till frissan och sen åka till Arlanda igen! Soft!!:):):) hejdå!

Vi, de la pussel i Danmark också! Ja har inte tålamod till de, haha, men de andra à riktigt duktiga. Vi satt in i det sista och
Löste de^^ ja bidrog lite, men va säger man? Många bäckar små, blir till en pöl och senare ett världshav?^^:) sov gott alla ugglor!!:)


25 december! Röda dagen!!!

Ja här i Danmark är allt stängt, ingen mellan dagsrea här förens i morgon tror ja.

Men denna dag är inte bara en röd dag för allt är stängt... Nej nej... Therese har kommit in på den bästa veckan varje månad idag. DE GÖR SÅ JÄVLA ONT!! Har tagit mina tabletter men de fungerar inte:( så nu sitter ja och ser betoven, äter macka och dricker kaffe och te. Mhm älskar smärtan... Not!

Denna bild är förresten från min mosters framsida, hennes utsikt från terrassen :)


Danmark

Nu sitter vi hemma hos moster


Danmark

Ja nu sitter man här på Arlanda och väntar på flygplanet till Köpenhamn som redan är försenat i 10 minuter...kul! Ja och bror har klunkat kaffe och ätit fruktsallad medan vi vänta och nu tittar vi på alla plan från gate tvås fönster! Inte direkt underhållande men de är oki, så sjukt trött!!

Haha angående denna bild här nere så ska ja säga att den är till Nea! Hon älskat älgar nämligen och ja hitta den här på flygplatsen så tänkte på henne.. Så hon har även givetvis fått den på mms av mig nu på morgonen så när hon vaknar blir hon nog glad!:):)

Hejdå!


Taggad!!!!

Ja Gud va tiden gått fort!!!
På torsdagsmorgonen sitter ja på arlanda igen och denna gång till Danmark för att fira jul med moster. Massa mys!

Sen kommer ja hem 26 december och den 27 åker ja till Turkiet med Amanda!!:) ska bli skit kul och spännande.

Just nu drygar ja i soffan. Haft fullt upp idag. Träffat Julia, Hanna och lina i stan efter ja åkt från hjärtat i södertälje. Nu blir de 3 veckor utomlands med
Familj och sedan vän:) bra invigning på de nya året tycker ja!!!!:)


Appen! Vem vet, ja kanske blir aktivare? Ha ej höga förväntningar bara!!>.<

Ja jag vet ja suger på att blogga men nu ni har jag blivit ännu modernare! Jag har nämligen laddat ner blogg.se appen så nu kan ja blogga via min nya iPhone 4s!!!^^ så stolt.

Ja inte mycket nytt har väll hänt. Slutade idag skolan och väntar nu på bussen till arninge för ska jobba till 9 ikväll. Ja blir sen körd av älskling hem:) de blev också lunch idag i Täby centrum med Edwin, Olle, Ivar och Adam!:)

Medan Frida dissar mig och drog till Skåne eller vad de var men det var hon också värd<3 haha!^^

Nu ska ja på bussen!! Hejdå


Haha detta borde bli en vana nu!

Ja ni som känner mig och följer min blogg borde vi det här laget vara vana med att jag ibland gör uppehåll. Haha men här om dagen påpekade Hanna, än kär vän detta och idag även Frida så kände nu att det var på tiden att jag la i från mig allt plugg och annat och skriva lite här på min kära blogg så ni kan få leta lite om mitt "just nu liv" status!
Först och främst, livet rullar och de går just nu relativt bra med nästan allt! I helgen har min moster och kusin varit hemma hos mig hela helgen och det har varit riktigt trevligt och mysigt. Jag har även varit med vänner som jag värdesätter högt vilket varit väldigt mysigt att få haft kvalitetstid med dem.
Snart, om mindre än snart 2 veckor drar jag till Turkiet och om en vecka och två dagar åker jag till Danmark! Nice :P
Hm va ska jag säga mer?
Frida gav mig en "ny" låt idag på fb som jag kan dela med mig ;) vsg!

Söndag! 4/12


Idag kom jag hem från älskling efter vi varit på Ikea och köpt nytt täcke  och  lakan till oss båda, partäcke för  älskling (A) så nu har vi båda det! mys mys.

Var i fredags på högskolemässan, där jag fick min nya "plan". Jag ska studera i dalarna, som jag velat fråån första början och bo i studentlägenhet. De är bara en av mina idéer...alla ni som känner mig VET hur det blir..läär säkert ändra mig ett par gånger till. men programet jag vill är fortfarande det samma.

Idag var jag och min mor hos Sabina också och firade hennes 18års dag så STORT GRATTIS till henne igen.

Men nu, kommer vi till det ångestfyllda stycket nämligen PLUGGAR STYCKET!!! usch. Nu ska ja plugga filosofi och samhällsvetenskap, "yes"....NOT!! synes!

Här ger jag er lite chill, typisk min tvistade musik smak som retar endel men VAFAN BRYR JAG MIG^^ de är bara ja :)

Fredagsmys!

Ja idag är det fredag, fan va skönt!
Idag tänkte jag ta upp gamla minnen, det handlar nämligen om denna låt här nedan. När jag var liten så spelades den här låten varje fredag och ja då minns jag att jag ALLTID ville ha kyckling på fredag. Men detta, tack gode gud för det, har förändras! Men den ger gamla minnen och nu, i typ 2-3 veckor tror jag har jag plågat mina klasskompisar med denna låt varje fredag.

Nu är det mer den här nya låten från owl "fredagsmys" som är poppisen men den är inte alls lika skön som "kyckling på fredag" så denna bidrar jag med nu och jag trodde dessutom fler visste om den men tydligen inte, sorgligt och chockerande! men häär har ni en variation av den!

RSS 2.0