Palla just nu

Dagen blir inte bättre bara för att man drar på en mask. Dagen blir inte bättre av att låtsats att allt är bra, usch vill gräva ner mig och komma upp igen när allt blivit ljust och bra! Ge mig vår!

Livet va annorlunda förr...

Jag valde de jag valde, och om de inte accpeteras..gå vidare.
Jag känner mig tom, jag försöker och försöker men vad som än händer blir jag nertrampad på ett eller annat sätt..Inget är nog eller bra utan de ska alltid vara på någon annans vilkor för att gillas. Så ger upp, hänger nu ner allt och ser vad som händer. Vem vet jag kanske lyckats med något annat. Jag är så trött på att kämpa för något som aldrig ger mig nått tillbaka förutom klagomål och skit. Så just nu, för tillfället är det slut för så less på detta. Önskar bara att den de handlar om kunde ens försöka, med de kommer aldrig ske.

Trött.

Trött på att andas in tung luft som gör ont i lungorna, känna tårarna i ögonen och trycket över bröstet. Jag är trött på att hela tiden försöka bevisa men inte få något tillbaka förutom negativ kritik. Haft nog av de, ja har så mycket mer att ge men slösar de på skit känns de som...


Sliten

Idag har man jobbat, väckt älskling med ett vattenglas, lagat massa mat och nu sitter man i soffan, utmattad och glad.^^


Jobba jobba jobba!!

Nu ska ja iväg till jobbet och tjäna liiite pengar. Fattar inte dock hur jag kan boka mi på pass som är så långa, men det va säkert för ja behöver pengarna, saker börjar rulla här. Jag är sjukt orolig och har panik för endel saker men hoppas på de bästa. Nu ska ja dra! puss och kram skumbanan

Fuck!!!>.<

Tackar alla!
HAHHAHA känner mig som en jävla dileva, fattas bara att ja ska börja gilla klänningar med solar och krafs. Herregud... Usch ja ska sluta va filosofisk. Ja ska börja bli realist och stel byråkrat med sammanbitna läppar och inte säga nått bara för att... Haha vilket hemskt liv ja skulle ha då.... Usch!


Ängel

En ängel kan aldrig bli av med sina vingar för ty hon är för underbar...

Älska livet, älska allt du kan få och de du inte kan få. Gör livet kreativt och lev för varje dag, ångra inget!


Today

Today could have been the next day for the rest of your life. Would you have become the president ore have his smile?? Another day goes by, that I don't think of you.


...


Livet är så mer meningsfullt...De verkar så underbart....

Miss!

Saknar dagarna, månaderna man kände sig som friast och levde dygnet runt! saknar dagarna då vi bara hoppa i åkrarna och gjore gångar och allt möjligt. Då man red på hästar, bada, grilla, lekte med epa och kom hem mitt i natten. De va livet man älska de och åt massa jordgubbar med mjölk och fånga grodor som man skrämde alla andra med och hade grod race med ;) de va fina tider helt enkelt!!!! :P

Kafka sjuk....

Nej alltså usch denna bok, processen, kan vi i svenska någonsin få läsa något där inte någon i berättelsen på slutet blir mördad, begår självmord eller får ångest???? Herregud... Trött på detta....


Att ha fått lära mig den hårda vägen har fått mig stark, inte svag


Livet har varit som det varit och det kan bara bli bättre, ja vet det. Jag har inte suttit i den bästa sitsen och inte heller den sämsta men jag har suttit i en jävligt skitig sits med jobbiga tankar och händelser som om och om igen spelas upp i mitt huvud. Jag blundar, tar ett djupt andetag....tittar upp och går vidare.

Ett tag va min dröm att en dag jobba frö att motverka sånt skit jag som liten själv fick vara med om men sen kände jag bara vafan. Ja har rätt att få leva, kanske låter egoistiskt för jag vill hjälpa men också släppa mitt och gå vidare.

Mitt mål är att aldrig bli som du, nej, ja ska bli bättre och kommer titta ner på dig och bara skratta för jag vet att jag är så mycket mer än du någonsin kommer bli eller var. Ja kommer älska mina barn, min familj, min vardag och allt jag kan se och ta vid och inte bara vända mig om och gå ner i det mörka.

Jag har hopp, drömmar, som du aldrig kommer krossa. Mycket har du tagit ifrån mig men inte allt och detta kommer du aldrig våga ens förstöra.

Långt bort ska ja, långt bort dit ja har kontroll, makten över mitt liv helt. Ja ska bli oberoende av dig och alla andra för jag ska stå där rakryggad och senare bara stå över dig och titta ner och gå vidare.

Mina barn ska få leva sitt liv, de ska få vara barn utan att behöva växa upp för tidigt. Ja ska även finnas där för mina barn i ur och skur. Krama dem när de är ledsna, vara där när de behöver mig och stöd oavsett va tiden är. Mina barn ska heller aldrig få höra lögner, bli svikna eller smutskastade.

Du kanske läser detta och undrar vafan är detta, och det kan du få tycka för jag bryr mig inte, du är ingen som längre kan klistra ord på min hud för att trycka ner mig för jag är så mycket mer.

Investerat

Idag har de varit en händelserik dag. Ja har varit på Ikea, mio, Skärholmen centrum och på restaurang med älskling :) ja har köpt ljus och prövat kläder samt planerat om ja ska investera i en ny lampa. Mycket bra dag helt enkelt och igår lärde jockes pappa mig att baka bullar och de blev super goda!!!:3


Du..

Idag skulle de vart nio månader beräknat. Men de vart som de vart, undra hur du hade sett ut och varit som person bara...


Vet ej.

Så trött, så frustrerad och har fett mycket beslutsångest.. Va ska man välja, va ska man bli? Vafan alltså kan ingen bara säga de här ska du, du gör så här. Alltså snacka frustrerande... Trött på dehär.... Vill så mycket..


Fucka ur om du kan!?

Alla kanske har sina dagar då man bara vill göra de galna, alltså fucka ur och göra något spontant och "onormalt" som borde va normalt. Fan, livet är för kort för att göra misstag som får en tillslut att tänka efter i alla lägen. Livet borde va något man blir inspirerat av och tar vara på och inte bara göra saker som får en att sluta tänka kreativt och motiverande. Nej FÖRFAN säger jag, brudar de är dags att fucka ur lite!!!


Haha måste va kärlek!

Bästa dan på länge!!<3


HahHa <3

Vi måste ju bara se om mina älsklingar kommenterar detta eller om de slutat läsa min blogg;) haha


RSS 2.0